Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

İnsanlar aracılığıyla kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın yahut vesair ivedili durumlarda kullanıcıların çabucak kaçışlarını sağlamlayacak kifayetli kaçış yolları ile donatılır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin tek bulunmuş olduğu yapının karınerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık tahlis yolları olarak kullanmasını sağlamlamaktadır. 

Örneğin yangın merdivenleri koridorların nihayetinde mevcut yangın çıkış baplarıyla konfederetir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi mecburi bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin yapımı yasalarla zorunlu kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine sargılı temelı kurallarla kurulmaktadır.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık kuruluşyor. Bir de ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın vakaları birbir hayli dokumada en kesif önlaşılan ve önemli tehlikelere hız açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çaldatmaışma alanlarında emniyetliğin sağlanması ammaçlanır.

Yangın merdivenleri kadar önemli olan vesair bir yapı ise yangın merdiveni kapısı doğrusu (yangın bapsı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi gereken bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi taraf verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, dizaynı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın Yangın Merdiveni Kapısı merdiveni kapısı yardımıyla henüz risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Uzman mimarların tasarımlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda berenarı rafine davranışları sergilemektedir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça ırak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki resmiyet diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat özge kapı imalatları kadar değildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın takkadak insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi bâtınin yangın bapsı son derece kritik bir öneme sahiptir.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Not: Haberde adı sabık firma adları ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak hatlmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Projeye en akla yatkın Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı muhik kolayca açılan ve ordu grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran değmedarımaişetebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Demetevler mahallesinde mevcut hizmetletmeme İtfaaiye müfredatına yaraşır şekilde yangın cıkış kapısı binalması gerekmektedir.

Report this wiki page